Here’s What People Are Saying About Design Eetkamer | design eetkamer

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! Het is tijd voor nummer 76.

Het inrichten van de eetkamer
Het inrichten van de eetkamer | design eetkamer

Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

We beginnen met een uiterst schattige deal voor ouders. Deze vilten kerstboom kunnen kinderen zelf makkelijk in elkaar zetten en decoreren. Ideaal voor op een kinderkamer, of als activiteit tijdens kerst zelf. De decoratie krijg je er gewoon los bij, en kan er zonder gedoe op bevestigd worden. Zo hebben de kids hun eigen kleine kerstboompje. En dat voor slechts 11,40 euro.

Voor een mooi stukje sfeer heb je natuurlijk kerstmuziek nodig. Kamervullende kerstmuziek, gezien het kerstdiner waarschijnlijk vrij rumoerig is. Dat kun je gerust overlaten aan de Bluedio T Share2.0, een Bluetooth speaker die een flink geluid produceert. De kwaliteit is degelijk, al helemaal gezien het schappelijke prijsje en Bluetooth 5.0: 22,44 euro

Eetkamer Design – artsmedia
Eetkamer Design – artsmedia | design eetkamer

Oké. Bijna alle producten die je op AliExpress kunnen wereldwijd gratis bezorgd worden. Dat levert soms absurd goedkope deals op. Check bijvoorbeeld deze kerstmutsen, waar je bestek in kunt steken tijdens het kerstdiner. Voor net dat extra stukje sfeer. Ze kosten slechts 0,13 euro, en worden gratis bij je thuisbezorgd. Arme postbodes.

Bij slimme verlichting denk je wellicht niet meteen aan kerst, maar toch komen deze Philips Hue-equivalenten zeer goed van pas tijdens de feestdagen. Zeker nu bekend is dat Ikea de slimme verlichting van Xiaomi gaat ondersteunen en misschien zelfs verkopen. Middels je smartphone kies je mooie kerstkleuren uit waarmee de eetkamer tijdens het kerstdiner wordt verlicht. 18.40 euro.

Eetkamers in verschillende stijlen en van diverse merken | design eetkamer
Eetkamers in verschillende stijlen en van diverse merken | design eetkamer | design eetkamer

AliExpress is van alle markten thuis. Ja, ook voor servies. Dit is toch een enig stukje design? Je krijgt voor 20,06 euro een houten plankje met keramische bakjes in de vorm van een kerstboom. Perfect voor de borrel op kerstavond, of om het voorgerecht in te presenteren. Stiekem zouden wij dit servies gewoon het hele jaar door gebruiken.

Het idee dat je het toilet decoreert met stoffen decoratie is ontzettend ranzig, maar toch kunnen we het niet laten om deze veelzijdige decoratie elk jaar weer aan te raden. Het ziet er zo stupide uit dat het alle aandacht verdient die het kan krijgen. Voor 9,10 euro kies je een eigen design uit.

Gero Wonen - Deze design eetkamer is NIEUW in de collectie..
Gero Wonen – Deze design eetkamer is NIEUW in de collectie.. | design eetkamer

Nog zo’n leuk stukje decoratie: versiersels voor wijn- en bierflessen. Deze productpagina bestaat uit meer dan 15 varianten, dus klik vooral nog even door. Van leuke tasjes om cadeautjes in te geven tot sneeuwmannen die je favoriete whiskey omhelzen: het hoort er natuurlijk allemaal bij. Vanaf 0,64 euro.

We sluiten af met foto’s, herinneringen aan het verleden. Deze LED-slinger zorgt ervoor dat je sfeervol je kamer kunt decoreren, met foto’s waar iedereen warme gevoelens van krijgt. Ook met slecht licht tijdens de koude winteravonden kun je de foto’s alsnog zien met behulp van batterijen. Je kunt zelfs uit verschillende kleuren licht kiezen. 3,91 euro

Avenue Road’s Vancouver showroom | design | Eetkamer, Meubels .. | design eetkamer

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.